Μαρτυρίες Πίστης

Μαρτυρίες Πίστης

 

 

 

 

Άγιος Μαρκελλίνος Champagnat

Αγία Θηρεσία του Βρέφους Ιησού

Martin Luther King

Guy Gilbert

Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας

Jean Vanier

Πάπας Ιωάννης-Παύλος ΙΙ

"Είστε, λοιπόν, όλοι παιδιά του Θεού, αφού πιστεύετε στον Ιησού Χριστό. Κι αυτό, γιατί όσοι βαφτιστήκατε στο όνομα του Χριστούέχετε ντυθεί το Χριστό. Δεν υπάρχει πια Ιουδαίος και ειδωλολάτρης, δεν υπάρχει δούλος και ελεύθερος, δεν υπάρχει άντρας και γυναίκα· όλοι είστε έναςχάρη στον Ιησού Χριστό." (Γαλ. 3:26-28)

 "Υπάρχουν διάφορα είδη χαρισμάτων, αλλά είναι ένα και το ίδιο Πνεύμα που τα χορηγεί· υπάρχουν διάφορα είδη διακονιών, αλλά η ανάθεσή τους προέρχεται από ένα και τον ίδιο Κύριο· και υπάρχουν διάφορα είδη δραστηριοτήτων, αλλά είναι ο ίδιος Θεός που τις θέτει σε ενέργεια όλες σε όλους. Στον καθένα δωρίζεται η φανέρωση του Αγίου Πνεύματος για το συμφέρον όλων... Ο Χριστός μοιάζει με το σώμα, που, ενώ είναι ένα, έχει πολλά μέλη· και όλα τα μέλη του σώματος, αν και είναι πολλά, αποτελούν ένα σώμα." (Α΄Κορ. 12:4-12)

 "Ευλογητός ο Θεός και Πατέρας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που μας ευλόγησε στο πρόσωπο του Χριστού, με κάθε πνευματική και επουράνια ευλογία. Μας διάλεξε στο πρόσωπο του Χριστού, πριν ακόμα δημιουργήσει τον κόσμο, για να είμαστε άγιοι και άμεμπτοι ενώπιόν του, με την αγάπη.

Μέσω του Ιησού Χριστού μάς προόρισε για υιοθεσία Του, σύμφωνα με την ευαρέσκεια του θελήματός Του, για έπαινο και δόξα της χάρης Του, που μας χάρισε μέσω του Αγαπημένου Υιού Του.

Στο πρόσωπο του Χριστού, επίσης, γίναμε κληρονόμοι, προορισμένοι απ' το σχέδιο εκείνου, που ενεργεί σύμφωνα με την απόφαση του θελήματός Του, ώστε, εμείςπου πρώτοι στο Χριστό ελπίσαμενα είμαστε για τον έπαινο της δόξας Του." (Εφ. 1:3-6 & 11-12)

 "Να μην ξεχνάς τον Ιησού Χριστό, τον Αναστημένο από τους νεκρούς, σύμφωνα με το ευαγγέλιο που κηρύττω. Για το ευαγγέλιο αυτό κακοπαθώ ως το σημείο να με δέσουν σαν κακούργο...

Εγώ, λοιπόν, σε εξορκίζω ενώπιον του Θεού. Κήρυξε το λόγο του Θεού με επιμονή, στον κατάλληλο και στον ακατάλληλο καιρό· έλεγξε, επίπληξε, συμβούλεψε...

Όσο για μένα, ήρθε πια η ώρα να χύσω το αίμα μου σπονδή στο Θεό· έφτασε ο καιρός να φύγω απ' αυτό τον κόσμο. Αγωνίστηκα τον ωραίο αγώνα, έτρεξα το δρόμο ως το τέλος, φύλαξα την πίστη! Τώρα πια με περιμένει το στεφάνι της δικαιοσύνης, που μ' αυτό θα με ανταμείψει ο Κύριος εκείνη την ημέρα, ο δίκαιος κριτής. Κι όχι μόνο εμένα, αλλά κι όλους εκείνους που περιμένουν με αγάπη τον ερχομό Του." (Β΄ Τιμ. 2: 8-9 & 4:1-8)

Search

Visitors Counter

2406663
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1091
1635
8794
2084929
32748
62152
2406663

Your IP: 54.83.81.52
Server Time: 2018-01-18 15:48:57