ΠΡΟΣΕΥΧΗ-Δόξα Σοι, Θεέ Πατέρα μας, Υιέ και Πανάγιο Πνεύμα.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ-Δόξα Σοι, Θεέ Πατέρα μας, Υιέ και Πανάγιο Πνεύμα.

 

 

Δόξα Σοι, Θεέ Πατέρα μας, Υιέ και Πανάγιο Πνεύμα.

 

            Εσύ ενέπνευσες τον Άγιο Μαρκελλίνο Σαμπανιά να εργαστεί για τη Βασιλεία Σου, για να κάνει γνωστό και αγαπητό στους νέους τον Ιησού Χριστό, μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες ζωής των ανθρώπων της εποχής του, και κυρίως των πιο φτωχών.

            Εσύ που μας έδωσες την Αειπάρθενο Μαρία ως την πηγή κάθε χάριτος και ως πρότυπο του ανεπιφύλακτου ΝΑΙ στο κάλεσμά Σου.

            Εσύ χάρισες σε γενεές Αδελφών και λαϊκών τον ίδιο ζήλο για εργασία και δημιουργία, ώστε να κάνουν να ριζώσει το μήνυμα του Χριστού σε αυτόν τον κόσμο που διαρκώς αλλάζει.

            Σε ευγνωμονούμε, Κύριε, για τις μεγάλες ευλογίες που προσφέρεις στην Αδελφότητά μας, σε κάθε στιγμή της ζωής και της αποστολής της.

            Σε ευχαριστούμε, Κύριε, διότι το Μαριανό Χάρισμα απλώθηκε με το πέρασμα του χρόνου και εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο το περιεχόμενό του.

 

            Νιώθουμε πραγματική αγαλλίαση, μαζί με όλους τους συνεργάτες μας, άνδρες και τις γυναίκες οι οποίοι συμμερίζονται και διατηρούν ζωντανό το όνειρο του Αγίου Μαρκελλίνου να οδηγήσουν τους νέους στον Ιησού μέσω της Παναγίας.

            Είμαστε οι Μαρκελλίνοι της εποχής μας και συνειδητοποιούμε τις προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μέσα στο σύγχρονο κόσμο.

            Κύριε, γέμισε την καρδιά και το πνεύμα μας με σοφία και σωφροσύνη, για να δούμε καθαρά το δρόμο που μας οδηγείς, ώστε να είμαστε πάντοτε οι μάρτυρες της γεμάτης από αγάπη παρουσίας Σου στον κόσμο μας.

            Χάρισε, Κύριε, στους απεσταλμένους στην 21η Γενική Σύναξη πνεύμα ανοιχτό και καρδιά γενναιόδωρη, για να μπορέσουν να ερμηνεύσουν τα σημεία των καιρών, και φώτισέ τους, ώστε να διακρίνουν καθαρά αυτό που Εσύ επιθυμείς για την Αδελφότητά μας.

Κι ενώ βαδίζουμε με πίστη, με ελπίδα και αγάπη στη δεύτερη εκατονταετία της Μαριανής Παρουσίας ανάμεσα στους νέους, άνοιξε, Κύριε, την καρδιά μας, για να χωρέσει το νέο κόσμο που έρχεται.

Αμήν.

Search

Visitors Counter

2289247
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
1738
1947
15957
1958339
38972
60362
2289247

Your IP: 54.158.214.111
Server Time: 2017-11-19 19:35:03